Am facut aseara niste ficat de pui asa dupa reteta traditionala cu ceapa, cand am gustat era bun dar am simtit ca ar fi buna o idee de acreala dar doar putina si am pus putin otet balsamic si vreau sa va spun ca a iesit super bun.
Pentru urmatoarea reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
500 gr ficat de pui,
3-4 linguri de ulei,
2 cepe,
1-2 catei de usturoi,
2 lingurite de otet balsamic,
supa de pui(optional),
sare si piper,
Mod de preparare:
Taiati ceapa solzisori, si usturoiul tocat marunt.
Curatati ficatul si spalati cu apa dupa care scurgetil cat mai bine posibil.
Intro tigaie puneti uleiul la incins, dupa ce uleiul sa incalzit puneti ceapa la calit si caliti pana se imoaie putin, adaugati si usturoiul dupa care adaugati ficatul de pui si caliti impreuna 1 minut, dupa care adaugati apa sau supa de pui cat sa acoperiti ficatul dar folositi cat mai putina apa pentru obtinerea unui sos cat mai bogat.
Dupa ce au fiert cam 5-10 minute si sosul a scazut adaugati 2 lingurite de otet balsamic si mai lasati 1-2 minute si opriti focul, si mancarea este gata.
Poate fi servita cu paine, piure de cartofi, mamaliga, sau chiar in lipie.
( Stiu ca nu arata extraordinar de bine dar va spun ca gustul este foarte bun)
Posta buna.
Astept comentari si recomandari de retete pe care vreti sa le vedeti postate aici, multumesc.
Dati like la pagina de facebook pentru a primi si alte retete.
Pentru urmatoarea reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
500 gr ficat de pui,
3-4 linguri de ulei,
2 cepe,
1-2 catei de usturoi,
2 lingurite de otet balsamic,
supa de pui(optional),
sare si piper,
Mod de preparare:
Taiati ceapa solzisori, si usturoiul tocat marunt.
Curatati ficatul si spalati cu apa dupa care scurgetil cat mai bine posibil.
Intro tigaie puneti uleiul la incins, dupa ce uleiul sa incalzit puneti ceapa la calit si caliti pana se imoaie putin, adaugati si usturoiul dupa care adaugati ficatul de pui si caliti impreuna 1 minut, dupa care adaugati apa sau supa de pui cat sa acoperiti ficatul dar folositi cat mai putina apa pentru obtinerea unui sos cat mai bogat.
Dupa ce au fiert cam 5-10 minute si sosul a scazut adaugati 2 lingurite de otet balsamic si mai lasati 1-2 minute si opriti focul, si mancarea este gata.
Poate fi servita cu paine, piure de cartofi, mamaliga, sau chiar in lipie.
( Stiu ca nu arata extraordinar de bine dar va spun ca gustul este foarte bun)
Posta buna.
Astept comentari si recomandari de retete pe care vreti sa le vedeti postate aici, multumesc.
Dati like la pagina de facebook pentru a primi si alte retete.
Comentarii
Trimiteți un comentariu