sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Aripioare la cuptor cu piure de cartofi si legume.

Am facut aseara aripioare la cuptor si au iesit foarte bune si azi am facut dinou cu niste piure de cartofi si salata mexicana, este foarte simplu de facut si va recomand sa faceti si voi deoarece este foarte gustoasa.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:



1 kg de aripioare de pui,
7-800 gr de cartofi,
2-300 gr de salata mexicana,
3 lingurite de unt,
2 lingurite ulei,
100 ml de lapte,
1 lingurita de usturoi pudra,
1 lingurita de curry pudra,
1 lingurita de rozmarin macinat,
1 lingurita de piper,
1 lingurita de sare



Mod de preparare:

Intrun bol amestecati curry, pudra de usturoi, rozmarinul, sarea si piperul si si adaugati aripioarele si asigurativa ca sunt acoperite bine cu acest amestec, si adaugati 2 lingurite de ulei, daca puteti faceti asta cu o ora doua inainte ca sa prinda mai bine gust.
Dupa ce ati amestecat aripioarele cu pudra, puneti niste hartie de copt pe o tava si punetile in cuptor la foc mediu spre mic cam o jumate de ora 45 de minute, recomand sa le intoarceti dupa 25 de minute.
Pentru piureul de cartofi, taiati cartofi cubulete si fierbeti cu putina sare pana cand furculita intra usor si se sfarma, scurgeti apa si adaugati sarea, untul si amestecati cu mixerul, si adaugati laptele pana cand ajungeti la consistenta dorita.
Fierbeti si salata mexicana cu putina sare si mancarea este gata.

Pofta buna.
Astept comentari si recomandari de retete pe care vreti sa le vedeti postate aici, multumesc.